Průzkum: Bariéry realizace záměrů v oblasti digitalizace a Průmyslu 4.0

Publikováno: 27.04.2020

Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK) se mílovými kroky blíží k závěru a je tedy nejvyšší čas vyjednat u Evropské komise nové podmínky podpory podnikání z fondů EU pro období 2021-2027.

 I Vy můžete pomoci s prosazením témat, která patří aktuálně k nejpotřebnějším pro nastavení nového operačního programu pro podnikatele.

Řekněte nám prosím svůj názor a zapojte se do analýzy zaměřené na identifikaci bariér bránících realizaci podnikatelských záměrů v oblasti digitalizace a Průmyslu 4.0. Výsledky průzkumu pomohou při výběru vhodné formy podpory (dotace, finanční nástroje apod.) pro nový Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost 2021-2027 (OP TAK).

Průzkum je realizován ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

 

Váš názor můžete sdělit prostřednictvím tohoto DOTAZNÍKU

 

Dotazník má 24 otázek, jeho vyplnění by nemělo trvat více než cca 15 min. Dotazník je anonymní. Nerelevantní otázky lze přeskočit.

Dotazník prosím vyplňte do 4. května 2020.

 

Předem děkujeme za Váš čas!

Tým Asociace pro evropské fondy

APEF vznikla v dubnu 2014 v reakci na narůstající problémy s čerpáním dotací EU. Chce působit jako prostředník mezi řídícími orgány a příjemci dotací a pomocí intenzivní spolupráce dosáhnout toho, aby se obě strany navzájem vnímaly jako partneři a usnadnit tak efektivní a transparentní využití prostředků EU.
Apef

Členové apef